Rólunk

Hogy kezdődött? Hol tartunk ma?

Háromgyerekes anyukaként sok időt töltöttem azzal, hogy értékes játékokat találjak a gyermekeimnek. Aztán kialakult a fejemben az a terv, hogy az így szerzett tapasztalataimat szívesen megosztanám másokkal, hátha ők is hasznát veszik.

Hogy friss maradjon a tudásom, igyekszek minél több játékot kipróbálni, és minél több társasjáték bemutatón részt venni. Követem az új megjelenéseket, az új magyar kiadásokat, a díjazásokat.

Illetve magam is tartok bemutatókat. Ezeknek a célja az, hogy az érdeklődők lássák, hogy miféle játékok vannak manapság a piacon, illetve hogy beleláthassanak a dobozokba, mielőtt döntenének a megvásárlásról. Ezért tartom fontosnak azt is, hogy biztosítsak kölcsönözhető játékokat.

A mai fogyasztói társadalomban fontosnak tartom azt is, hogy az otthon felhalmozott dolgainkat néha átnézzük, szortírozzunk. Én abban tudok segíteni, hogy a megunt, kinőtt használt játékaidnak helyet adok, és segítem azt, hogy megtalálják azok, akiknek nem fontos, hogy egy játékon legyen fólia.

Fontosnak tartom a környezetvédelmet. Ezért igyekszem a szatyrokat úgy biztosítani a vevőimnek, hogy tőletek gyűjtöm össze a feleslegessé vált, de még használható darabokat. Valamint szívesen átveszem bárkitől a társasjátékok dobozában található kinyomó karton kereteket, és ezeket tovább adom kreatív célokra. Így ezek sem a szeméttelepekre kerülnek.

 

Kedvenc játékaim:

Néha kérdezitek. Rengeteg van. Nem tudnék egyet megnevezni. Vannak olyanok, amikhez nosztalgikus emlékek fűznek még a saját gyerekkoromból (Rotary), vagy olyanok, amik a gyereknevelés során nyújtottak sok segítséget (memória, malom, fa körpuzzle, ki nevet a végén, Blokus...). Aztán akadnak olyanok, amit a családdal nem tudunk megunni, akárhányszor is kerülnek elő (Scrabble, Cluedo Harry Potter, Mr. Jack, Schotten Totten ...). Rengeteg nevetést köszönhetek egyes partijátékoknak baráti családokkal, a Búgócsigás csapattal (EGO, Dixit, Igen?, Imagine, Csak egy...). És amik felé a sok próbálgatás az én szívemet eltolta, azok az olyan stratégiai játékok, ahol a győzelmi pont gyűjtögetés a cél, sok akció közül választhatok, és legalább másfél órát vesznek igénybe (Marco Polo,  Istanbul, Village, Concordia, 7 Csoda, A Mars terraformálása, Alhambra, Ticket to Ride, Fesztáv,  Metro, Fesztáv, Őrült Lajos király két kastélya között...)

Nyitvatartás

Hétfő 12:00 - 17:00
Kedd 08:30 - 17:00
Szerda 08:30 - 17:00
Csütörtök 08:30 - 18:00
Péntek 08:30 - 17:00
Szombat 08:30 - 13:00
Vasárnap zárva

06205876526

Mátyás Király u. 15.

9400 Sopron